Sergio Ramos puutttuu – Kuningas Jari Litmanen: ”Real putosi Ajaxille kun Ramos puuttui”

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Mestarien liigan neljännesvälierien ennakolta ehkä kutkuttavimmassa ottelussa kohtaavat Manchester City ja Real Madrid. Tuore Espanjan mestari ja kautta aikojen menestyksekkäin Mestarien liiga -joukkue Real on kovan paikan edessä, sillä joukkue hävisi ensimmäisen ottelun keväällä kotonaan Citylle 1-2. Haastetta lisää se, että joukkueen koronatauon ylivoimaisesti suurin tähti, Sergio Ramos, puuttuu ottelusta pelikiellon vuoksi.

– En epäile yhtään, etteikö tämän hetken Real Madrid pystyisi nousemaan jatkoon. Joukkue on ollut koronatauon jälkeen todella tasapainoinen, ja vire on erittäin kova, Jari Litmanen arvioi Unibetin ”Kuninkaan puhe” -podcastissa.

– Kompastuskivi voi olla kuitenkin se, että Realin todennäköisesti tärkein yksittäinen pelaaja Sergio Ramos on sivussa. Viime vuonna Ramos oli pelikiellossa toisesta osaottelusta Ajaxia vastaan, ja hollantilaiset hakivat Madridista 1–4-vierasvoiton hävittyään ensimmäisen osaottelun, Litmanen muistuttaa podcastissa.

Litmasen mukaan kaikki on kuitenkin mahdollista jatkopaikan suhteen.

– Tässä yksittäisessä ottelussa voi tapahtua ihan mitä vaan. En pysty sanomaan, kumpi kahdesta absoluuttisesta huippujoukkueesta jatkaa, ”Kuninkaan puhe” -podcastissa.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!