Carolina Hurricanes on selkä seinää vasten, kun se hävisi kolmannen kerran Tampa Bay Lightningille. Tuukka Raskin Boston Bruins koki niin ikään tappion.

Teuvo Teräväinen avasi Carolinan maalihanat toisessa erässä ja erässä nähtiin lopulta peräti kahdeksan maalia. Carolina pääsi parhaimmillaan 4-2-johtoon, mutta sen jälkeen Tampa Bay iski erän päätteeksi vielä kolme maalia ja siirtyi johtoon. Päätöserässä Tampa Bay onnistui vielä kerran ja voitti ottelun 6-4.

Teräväisen maalin lisäksi Sebastian Aho saalisti ottelussa syöttöpisteen. Tampa Bay johtaa ottelusarjaa nyt 3-1.

New York Islanders tasoitti otteluvoitot Bostonia vastaan voittamalla 4-1. Islandersin Leo Komarov syötti joukkueen viimeisen maalin. Rask nappasi ottelussa 30 torjuntaa. Ottelupari on nyt tilanteessa 2-2.

V Sport Hockey ja V Sport Jääkiekko sekä Elisa Viihde Viaplay Total seuraavat NHL-kauden loppuratkaisuja.