Sebastian Ahon huippuvire sai jatkoa viime yönä, kun hän oli Carolinan sankari kahdella maalillaan.

Aho teki varsinaisella peliajalla maalin ja ratkaisi jatkoajalla Carolinan voiton Vegasista. Jatkoaikamaali oli Ahon seitsemäs Carolinassa, jolla hän nousi samalla eniten jatkoaikamaaleja tehneet Carolinan pelaajaksi. Teuvo Teräväinen syötti Ahon ensimmäisen maalin.

Roope Hintzin ja Dallasin suomalaisten vahva meno sai jatkoa 5-1-voitolla New Jerseystä. Hintz teki maalin ja syötti yhden ja Jani Hakanpää onnistui myös maalinteossa. Miro Heiskanen ja Joel Kiviranta saivat syöttöpisteet.

Anton Lundell teki maalin ja syötti yhden Floridan voittaessa Winnipegin. Jesse Puljujärvi syötti maalin Edmontonin voittaessa Vancouverin. Mikko Koskinen torjui Edmontonin maalilla 25 kertaa. Juuse Saros oli jälleen mies paikallaan torjumalla 32 kertaa ja Mikael Granlund sai yhden syötön Nashvillen voittaessa Seattlen. Lassi Thomson sai syöttömerkinnän yhteen Ottawan maaliin Buffalo-voitossa.

NHL:n viime yön tulokset:
New Jersey-Dallas 1-5
Carolina-Vegas 4-3 ja.
Pittsburgh-Arizona 6-3
Ottawa-Buffalo 5-0
Islanders-Philadelphia 4-3
Winnipeg-Florida 3-5
Vancouver-Edmonton 2-3 ja.
Seattle-Nashville 2-4

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.