Algeria matkaa MM-kisojen 16 parhaan joukkoon. Sen 1-1 (0-1) tasapeli Venäjää vastaan torstaina riitti lohkon kakkossijaan Belgian takana. Ottelun maalit viimeistelivät Alexander Kokorin ja Islam Slimani.

Ottelun avausmaalin viimeisteli Kokorin ottelun 6. minuutilla. Hän puski komeasti kolmen puolustajan keskeltä etuyläkulmaan turnauksen ensimmäisen osumansa.

Venäjä johti tauolla 1-0 mutta Algeria tuli tasoihin erikoistilanteesta. Lähes päätyrajalta annettu vapaapotku tavoitti tunnin kohdalla Slimanin ja tämä puski jälleen Algerian kiinni jatkopaikkaan.

Algeria ei ole koskaan aiemmin selvinnyt jatkoon MM-kisojen alkulohkosta. Kaksissa edellisissä MM-kisoissa se jäi ilman voittoa. Algeria saa neljännesvälierissä vastaansa Saksan.