Saksan toisen maalin maanantaina Portugalin verkkoon komeasti puskeneen toppari Mats Hummelsin ottelu jäi kesken toisella puoliajalla. Hummels laskeutui pallontavoittelutilanteessa ikävästi alas ja väänsi polvensa.

Portugali osoitti fair play –henkeä ja pelasi pallon Cristiano Ronaldon johdolla heti pois kentältä ja Saksan huoltojoukot pääsivät kentälle hoivaamaan Hummelsia. Joukkueen lääkäri Hans-Wilhelm Müller-Wohlfarth viittoi nopeasti vaihtoa kentän laidalle ja Hummelsin peli oli ohi.

Kickerin mukaan heti ottelun jälkeen ei ollut tarkempaa tietoa loukkaantumisen vakavuudesta. Hyvä merkki oli kuitenkin se, että Hummels oli mukana juhlimassa 4-0-voittoa. Toppari hyppeli lähinnä yhdellä jalalla, mutta reidessä ollut paksu side viittasi siihen , että kyse ei välttämättä ole pelätystä polvivammasta.

Kolhuja kärsi myös Portugali. Hugo Almeida nilkutti vaihtoon jo puolen tunnin kohdalla ja toisella puoliajalla Fabio Coentrão venytti palloon ikävin seurauksin. Laitapuolustaja poistui kentältä paareilla tuskaisena nivustaan pidellen.