Roope Hintz oli jälkeen Dallasin voiton arkkitehti kahdella syötöllään. Sebastian Aho ja Esa Lindell vastasivat NHL-yön suomalaismaaleista.

Hintz syötti kaksi Dallasin maalia 5-2-voitossa Montrealista. Hintz on nyt merkkauttanut viidessä alkukauden ottelussa tehot 2+5=7. Lindell pääsi ottelussa myös maalin makuun.

Sebastian Aho täräytti osuman Teuvo Teräväisen esityöstä, mutta Carolina hävisi Calgaryn vieraana 2-3. Antti Raanta torjui Carolinan maalilla 29 kertaa.

Kasperi Kapanen sai tililleen kaksi syöttöpistettä Pittsburghin voittaessa Columbuksen selvästi 6-3. Mikael Granlundin hyvä vauhti jatkui syöttöpisteen muodossa, mutta Nashville taipui Juuse Saroksen 22 torjunnasta huolimatta Philadelphialle 1-3.

Kaapo Kähkönen torjui 34 kertaa, mutta sekään ei riittänyt San Joselle 1-2-tappiossa New Jerseylle. Matias Maccelli ja Juuso Välimäki saivat syöttöpisteet Arizonan maaliin 1-6-tappiossa Ottawalle ja Artturi Lehkonen syötti yhden Coloradon maaleista 3-2-voitossa Vegasista.

NHL:n viime yön tulokset:
Nashville-Philadelphia 1-3
Columbus-Pittsburgh 3-6
Tampa Bay-NY Islanders 5-3
Washington-Los Angeles 4-3
Montreal-Dallas 2-5
Winnipeg-Toronto 1-4
Ottawa-Arizona 6-2
Edmonton-St. Louis 0-2
New Jersey-San Jose 2-1
Boston-Minnesota 4-3 ja.
Calgary-Carolina 3-2 ja.
Vegas-Colorado 2-3
Vancouver-Buffalo 1-5

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.