Roope Hintzin ja Aleksander Barkovin loistava maalivire sai jatkoa viime yönä, kun molemmat onnistuivat maalinteossa.

Florida teki seurahistoriaa, kun se voitti jo 13. pelinsä peräkkäin kaataessaan jatkoajalla Toronton 3-2. Barkov teki maalin ja syötti toisen.

Roope Hintz oli jälleen Dallasin ratkaisija, kun hän viimeisteli kaksi maalia Dallasin voittaessa 3-2. Voitolla Dallas piti pudotuspelihaaveensa elossa.

Erik Haula syötti yhden Bostonin maaleista 3-1-viotossa Rangersista. Otto Koivula sai myös syöttöpisteen, mutta Islanders hävisi Buffalolle.

Juuse Saros pommitettiin vaihtoon, kun Tampa Bay iski kuusi maalia hänen selkänsä taakse. Ennen vaihtokomennustaan Saros ehti torjua 24 kertaa.

Kaapo Kähkönen veti pidemmän korren Kevin Lankisesta, kun San Jose voitti Chicagon 4-1. Kähkönen torjui 27 kertaa ja Lankiselle tarttui 15 koppia. Harri Säteri sai myös mahdollisuutensa torjuen 27 kertaa, mutta Arizona taipui St. Louisille jatkoajan jälkeen 4-5.

NHL:n viime yön tulokset:
New Jersey-Carolina 2-3 ja.
Buffalo-Islanders 5-3
Detroit-Pittsburgh 2-7
Boston-Rangers 3-1
Ottawa-Montreal 6-4
Tampa Bay-Nashville 6-2
Florida-Toronto 3-2 ja.
Dallas-Seattle 3-2
San Jose-Chicago 4-1
Calgary-Vancouver 6-3
Arizona-St. Louis 4-5 ja.
Los Angeles-Anaheim 4-2

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.