Sergio Perez juhli kauden toista F1-kilpailun voittoa, kun hän oli nopein Saudi-Arabiassa ajetussa kilpailussa.

Perez lähti matkaan paalupaikalta ja ajoi lopulta kilpailun voittoon. Kakkoseksi tuli tallikaveri Max Verstappen, joka lähti kisaan lähtöruudusta 12.

Fernando Alonso ajoi kolmanneksi, mutta hieman kisan päättymisen jälkeen hänelle mätkäistiin aikasakko, joka pudotti hänet George Russellin taakse neljänneksi. Aikasakko tuli siitä, kun Alonson mekaanikkojen katsottiin koskettaneen hänen autoonsa liian aikaisin, kun Alonso oli kärsimässä viiden sekunnin rangaistusta.

Kilpailun jälkeen Aston Martin teki kuitenkin protestin esittäen todisteena, että vastaavanlaisia tapauksia on ollut ennenkin eikä niistä sakkoja jaettu. FIA pyörsi lopulta päätöksensä ja Alonso sai pitää kolmospaikkansa. Se oli samalla hänen uransa sadas palkintokorokesija.

Perässä seurasivat Mercedes-kaksikko Russellin johdolla ja kuudenneksi ajoi Carlos Sainz.

Valtteri Bottakselle kilpailu oli iso pettymys, sillä hän tuli viimeisenä maaliin sijalla 18.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kauden kaikki testit, vapaat harjoitukset, sprintit, aika-ajot ja osakilpailut suorina lähetyksinä. Viaplayn urheilutarjonta sisältää Formula 1 -lähetysten lisäksi myös kaikki F2 ja F3 aika-ajot, sprintti- sekä osakilpailut, näistä kaikki sprintti- ja osakilpailut selostetaan suomeksi. Eikä moottoriurheilutarjonta lopu vielä tähänkään, samalla tilauksella näkyvät myös mm. MotoGP, Nascar ja Indycar -kisat sekä paljon muuta huippu-urheilua.