Norwichilla alkaa olla viimeinen mahdollisuus tarttua säilymisoljenkorteen. Valioliigan jumbojoukkue kohtaa sunnuntaina vieraskentällä alavireiden Leedsin ja panokset ovat hurjat. Jos Norwich häviää, alkaa putoaminen olla selvä. Jos taas voittaa, toivoa on tarjolla aivan uudella tavalla.

Teemu Pukki on ollut täysin korvaamaton pelaaja Norwichille tälläkin kaudella. Joukkue on tehnyt kokonaisuudessaan vain 17 maalia koko kaudella, näistä Pukki kahdeksan. Kun lisätään vielä muutama syöttö sekä alustus, koko hyökkäyspeli on rakentunut kotkalaisen varaan.

Pukin tehojen lisäksi avainasemassa on Norwichin puolustaminen, erityisesti erikoistilanteissa. Niissä joukkue on ollut viime aikoina surkea. Ryhtiliikkeen on oltava huomattava, sillä muuten Leeds menee menojaan ja Norwich voi alkaa keskittyä ensi kauden suunnitelmiin – vaikka pelejä on vielä kohtuullisen paljon jäljellä.

Valioliigassa pelataan kello 16.00 Leeds-Norwich -ottelun lisäksi neljä muuta kamppailua. Myrskynsilmässä oleva Chelsea kohtaa kotonaan Newcastlen, Everton Wolverhamptonin, Southampton Watfordin ja West Ham Aston Villan. Kello 18.30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain Arsenal ja Leicester.

Elisa viihde Viaplay ja V Sport -kanavat seuraavat Englannin Valioliigan jokaisen ottelun suorina lähetyksinä.