NHL:n pistepörssin kärjessä taistelu jatkuu tiukkana. Pistepörssiä johtaa edelleen Edmontonin Connor McDavid, joka on kasannut 87 tehopistettä.

Tilaston kakkosena on Floridan Jonathan Huberdeau, joka teki kaksi maalia perjantain ja lauantain välisessä ottelussa Anaheimia vastaan. Yleensä syöttäjänä kunnostautunut Huberdeau on taas vain pisteen pörssin kestomenestyjä McDavidin perässä. Kolmantena on yhä Edmontonin Leon Draisaitl, joka on jäänyt kaksi pistettä Floridan tehomiehestä.

Kolmikko on ainoa, joka on ylittänyt 80 pistettä pörssissä toistaiseksi. Yön otteluissa Calgary jäi nollille Buffaloa vastaan, joten Johnny Gaudreau on yhä pistemäärässä 79 pörssin nelosena. Auston Matthews pääsee pelikieltonsa jälkeen viikonloppuna jahtaamaan 80 pisteen rajaa, nyt kasassa on 77 pistettä ja sijoitus pörssin viides. Washingtonin Alex Ovetshkin teki jälleen maalin ja on nyt iskenyt 39 kertaa tällä kaudella – pistepörssisijoitus on kuudes ja pisteitä on kasassa 75. Samoissa pisteissä on toinen venäläistähti, Minnesotan Kirill Kaprizov.

Myös puolustajien osastolla on ylitetty 70 tehopistettä. Tämän on tehnyt Nashvillen Roman Josi, jolla on kasassa 72 tehopistettä.

Elisa viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki kauden ottelut suorina, niin myös lauantaina ja varhain sunnuntaina, kun tarjolla on peräti 11 kamppailua.