Mielenkiintoinen CHL-finaali – Ennakkosuosikki kompuroi, haastaja yhdeksän pelin voittoputkessa

© Kuva: Pekka Mäntylä

Champions Hockey Leaguen finaali pelataan tiistaina Göteborgissa. Vastakkain loppuottelussa iskevät Frölunda Indians ja Red Bull München.

Loppuottelua isännöivä Frölunda pelaa CHL:n finaalissa jo neljättä kertaa ja on voittanut sen kahdesti. Red Bull München pelaa ensimmäistä kertaa finaalissa. Aiemmin finaaleissa ei ole muitakaan saksalaisjoukkueita nähty.

Frölunda voitti lohkovaiheessa oman lohkonsa. Red Bull München sijoittui lohkossa B toiseksi. Saldona molemmilla oli neljä voittoa ja kaksi tappiota. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Frölunda oli tiukoilla Luganoa vastaan ja eteni jatkoon täpärästi yhteismaalein 6-5. München ei päässyt myöskään helpolla Zugia vastaan. Jatkopaikka irtosi yhteismaalein 4-3.

Puolivälierissä München kohtasi Malmö Redhawksin ja eteni parista jatkoon yhteismaalein 7-6. Frölunda jyräsi Kometa Brnon kanveesiin yhteismaalein 10-2. Välierissä göteborgilaiset jatkoivat vakuuttavaa pelaamistaan tiputtamalla Plzenin yhteismaalein 9-4. München kohtasi välierissä toisen Red Bullin Salzburgista ja eteni finaaliin yhteismaalein 3-1.

Kahdesti CHL:n mestaruuden voittanut Frölunda saapuu finaaliin alla kolmen ottelun mittainen tappioiden sarja Ruotsin pääsarjassa. München on puolestaan voittanut yhdeksän ottelua putkeen Saksan liigassa.

Champions Hockey Leaguen finaali pelataan tiistaina 5.2. klo 20.00 Göteborgissa Scandinavium-hallissa.

C More näyttää finaalin suorana lähetyksenä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi.

Löydät kaikki CHL-uutiset, ottelutulokset, otteluohjelman ja pudotuspelikaavion osoitteesta:
https://www.championshockeyleague.com/en

Lähde: CHL:n tiedote


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!