Max Verstappen onnistui ajamaan vaiheikkaiden vaiheiden jälkeen Las Vegasin kuninkaaksi. Valtteri Bottaksen kisa oli katastrofi.

Kilpailu sai draamaa jo heti kisan startissa, kun Verstappen kiilasi Charles Leclercin ohi. Verstappenin katsottiin kuitenkin tulleen tilanteeseen ylikovaa pakottaen Leclerc leveälle ja sai viiden sekunnin aikasakon.

Aikasakon jälkeen Verstappen nousi takaisin Leclercin kantaan. Turva-autotilanteessa Sergio Perez nousi tallikaverinsa ja Ferrari-kuskin edelle, mutta Leclerc kuittasi tilanteen nopeasti kunnes Verstappen näki aukon ja meni kisan kärkeen.

Perez nousi vielä Leclercin ajovirheen seurauksena toiseksi, mutta Ferrarin kuski nousi vielä viimeisessä mutkassa ohi ja nappasi kakkospaikan.

Bottaksen kisa sai surkean käänteen jo heti lähdössä, kun hän osui spinnanneeseen Fernando Alonsoon. Lisäksi Perez osui hänen autoonsa ja Bottas joutui tulemaan varikolle. Hän jäi lopulta viimeiseksi maaliin ajaneista.

Huolta aiheutti Lando Norrisin kova ulosajo. Brittikuski vietiin jatkotutkimuksiin, mutta hän selvisi tilanteesta pälkähästä.

Viaplay esittää kaikki F1-tapahtumat suorina lähetyksinä.