Max Verstappen piti molemmissa Montrealin GP:n harjoitussessioissa kovinta vauhtia. Valtteri Bottaksen toinen harjoitusajo meni penkin alle.

Verstappen oli jo ensimmäisen harjoituksen nopein ja jatkoi samaa tahtia myös toisessa harjoitusvaiheessa. Ensimmäisissä harjoituksissa puoli sekuntia Verstappeniä perässä ollut Charles Leclerc paransi ja jäi vain 0,081 sekuntia hollantilaiselle. Viiden kärjen täydensivät Carlos Sainz, Sebastian Vettel ja Fernando Alonso.

Bottas oli ensimmäisessä harjoitussessiossa 16., muttei päässyt lainkaan radalle toisessa. Bottaksen Alfa Romeossa oli tekninen vika, jota ei saatu korjattua ajoissa kuntoon.

Lauantaina Montrealissa ajetaan vielä kolmas harjoitus sekä aika-ajot.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.