Max Verstappen pilasi Ferrarin juhlat Monzassa, kun hän ajoi jo viidennen peräkkäisen voittonsa.

Ferrarin Charles Leclerc lähti kilpailuun paalupaikalta ja Ferrarin fanit odottivat monacolaiselta voittoisaa suoritusta. Ferrari sortui jälleen taktiseen virheeseen, jonka seurauksena Verstappen nousi kisassa kärkeen. Vertsappen lähti kilpailuun seitsemännestä ruudusta, mutta nousi nopeasti Leclercin kantaan. Hollantilaisen noustua kärkeen, ei voittajasta ollut enää epäselvyyttä. Leclerc oli toinen ja George Russell kolmas.

Valtteri Bottaksen kisa oli surkea. Heikko lähtö pudotti hänet ruudusta 15 viimeiseksi ja hän kolaroi ensimmäisessä mutkassa. Lopulta Bottas oli 13.

Verstappenin MM-johto on nyt 116 pistettä, kun kuusi osakilpailua on jäljellä. Verstappenilla onkin mahdollisuus varmistaa mestaruus jo seuraavassa kilpailussa.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.