Bundesliigan maanantai ei olisi voinut paremmin mennä Leverkusenin ja Lukas Hradeckyn näkökulmasta. Leverkusen voitti kotonaan Frankfurtin lukemin 2-0. Kun samaan aikaan Mönchengladbach kukisti Leipzigin maalein 3-1, oli maanantai Werkselfin kannalta täydellinen. Tulokset olivat suuri harppaus Leverkusenille kohti Mestarien liiga -paikkaa ensi kaudelle.

Lukas Hradecky oli ottelussa vakuuttava. Töitä ei ollut kovinkaan paljoa, mutta niin torjunnat kuin pelin avaaminen sujuivat mallikkaasti. Ottelussa tosin näki, että Leverkusen pelaa massiivisella panoksella, kun Frankfurtin ajatukset olivat luonnollisesti jo jossain määrin tulevan torstain Eurooppa liigan välierän toisessa osaottelussa.

Leverkusen on sarjassa kolmantena kerättyään 58 pistettä. Freiburg on kolme pistettä perässä ja Leipzig neljä. Kierroksia on pelaamatta vielä kaksi, joten yksi voitto riittäisi varmistamaan Leverkusenille paikan neljän parhaan joukossa ja samalla Mestarien liigassa.

Bundesliigan ratkaisuhetket voi seurata Elisa viihde Viaplayn palvelusta ja V-sport -kanavilta. Myös Frankfurtin ystäviä hellitään tällä viikolla, sillä Eurooppa liigan välierät ovat myös Elisa viihde Viaplayn ja V-sportin ohjelmistossa.