Markku Kanerva: ”Veikkausliigan kautta mahdollista päästä rinkiin”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva odottaa mielenkiinnolla Veikkausliigan alkua. Jo aiemmin Kanerva on kertonut, että joitakin pelaajia on erikoistarkkailussa: nimistä on mainittu luonnollisesti HJK:n Rasmus Schüller ja KuPS:n Ilmari Niskanen, joka olisi ollut maajoukkueen mukana maaliskuussa, mikäli olisi pelattu.

Kanerva kertoi Suplan Week of Football -podcastissa jokin aika sitten, että näyttöjä seurataan ja mitä tarvitaan, jotta kutsu kävisi.

– Totta kai vahvoja otteita. Täytyy kuitenkin huomioida se, että vaikka Veikkausliiga on hyvä sarja, niin että siitä vetää suoraan johtopäätöksen, että kaveri on suoraan valmis pelaamaan kansainvälisiä pelejä, niin siinä pitää kuitenkin asettaa nämä asiat oikeaan perspektiiviin, Kanerva sanoi Week of Footballissa.

– Sen takia nämä mahdolliset kansainväliset pelit, joita karsintojen kautta tulee, ovat hyviä näyttöpaikkoja pelaajille. Totta kai, jos pelaaja pelaa hyvin ja antaa vahvat näytöt, niin ilman muuta se pannaan merkille. Sitten mahdollisesti sitä kautta pääsee rinkiin mukaan antamaan Huuhkajissa näyttöjä.

Veikkausliiga alkaa keskiviikkona viidellä ottelulla.