Erik ten Hagin aikakausi Manchester Unitedissa sai surkean alun, kun ManU hävisi avausottelunsa. Manchester City aloitti sen sijaan vahvasti.

ManU sai kotikentälleen Brightonin, mutta joutui yllättäen taipumaan numeroin 1-2. Pascal Gross iski avausjaksolla Brightonille kaksi maalia ja ManU:n toisen puoliajan kavennus tuli Brightonin Alexis MacAllisterin toimesta. Siirtoa pyytänyt Cristiano Ronaldo aloitti penkiltä ja tuli kentälle toisen puoliajan alussa.

Manchester City ja Erling Haaland aloittivat vahvasti 2-0-voitolla West Hamista. Haaland teki molemmat maalit, joista ensimmäinen tuli rankkarista, jonka hän hankki. Leicester sen sijaan menetti kahden maalin johtoasemansa Brentfordia vastaan. Näin ollen joukkueet päätyivät 2-2-tasapeliin.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki 380 ottelua suorina lähetyksinä.