Lukko pelaa toisen CHL-pelinsä sunnuntaina, kun se matkustaa Aalborg Piratesin vieraaksi. Lukon päävalmentaja Tomi Lämsä odottaa kovaa iltapuhdetta.

Lukko aloitti oman CHL-taipaleensa voittamalla perjantaina kotijäällään Belfast Giantsin 3-1 ja seuraavaksi se matkustaa Aalborg Piratesin vieraaksi. Aalborg piti omassa avauspelissään Tapparaa tiukoilla, mutta lopulta Tappara onnistui puristamaan jatkoerässä 2-1-voiton.

Belfast pisti Lukon koville suoraviivaisella ja fyysisellä pelillään eikä Lämsä odota helppoa peliä sunnuntainakaan.

– Kova peli on taas tulossa. He pääsevät pelaamaan kotikentällään ja omien faniensa edessä. He saivat varmasti itseluottamusta vietyään Tapparan jatkoerään. Sieltä on itseluottamusta uhkuva vastustaja tulossa, Lämsä ennakoi tulevaa kohtaamista CHL:n tiedotteessa.

– Vastaan on tulossa varmasti aika samantyyppinen joukkue kuin Belfast, eli paljon kamppailuvoimaa ja fyysisyyttä. Meidän pitää olla siihen valmiina. Meidän on saatava omat vahvuutemme ja identiteettimme näkyviin ja sitä kautta myös tulos tulee, Lämsä jatkaa.

Aalborg on saanut valmistautua otteluun torstaista lähtien, kun taas Lukko pelasi perjantaina ja joutuu vielä matkustamaan. Lämsä ei kuitenkaan näe sillä olevan suurta merkitystä.

– En usko, että siitä ainakaan haittaa on. Me olemme hyvässä kunnossa. Menemme erä kerrallaan ja hieno ottelu on taas tulossa. Pohkeet viritetään kuntoon eikä tässä lasketa kuinka monta lepopäivää joukkueilla on ollut. Lähdemme varmasti virkeillä jaloilla liikkeelle.

Aalborg Piratesin ja Lukon välinen ottelu alkaa kello 18.00 Sparekassen Danmark Isarenalla.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki ottelut CHL:stä. CHL-studiota on luvassa runkosarjassa jokaisen suomalaisjoukkueen kotiotteluista sekä finaaleista. Muut mahdolliset studiot riippuvat suomalaisjoukkueiden
menestyksestä.

Lähde: CHL:n tiedote