Rauman Lukko voitti Champions Hockey Leaguen toisen kierroksen ottelussaan tanskalaisen Aalborg Piratesin lukemin 6-2 (2-1,3-1,1-0). Lukolla on nyt koossa kaksi voittoa kahdesta ottelusta.

Lukko aloitti Tanskassa terävästi ja iski ottelun kaksi ensimmäistä maalia. Ensin maalasi Linus Nyman ja perään Tarmo Reunanen. Isännät tulivat hetkeksi peliin mukaan Pier Olivier Morinin onnistuttua ylivoimalla.

Nymanin illan toinen syntyi toisen erän viidennellä minuutilla. Lisää löylyä löivät ylivoimalla Ponthus Westerholm ja tasakentällisin Reunanen. Erän maalihurjasteluun tuli mukaan myös Aalborgin Calder Brooks.

Päätöserässä nähtiin vielä yksi maali ja sen sai nimiinsä ylivoimalla Jami Krannila.

Lukko saapui Tanskaan vasta sunnuntaina, mutta se ei joukkuetta haitannut

– Vaikka matkustimme pelipäivänä, niin se ei näkynyt otteissamme. Meillä oli todella hyvä tulo otteluun ja jatkoimme vahvasti läpi pelin, Lukon päävalmentaja Tomi Lämsä totesi.

Kotijoukkue pystyi hieman horjuttamaan Lukkoa avauserän lopulla, mutta sen jälkeen voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

– Meille tuli onnistumisia laajalla rintamalla. Saimme laitettua kaverin kunnolla köysiin, Lämsä huomautti.

Lähde: CHL:n tiedote