Lukas Hradecky esitti toiveen viime perjantaina ilmestyneessä Suplan Bundes-Luke -podcastissa. Hradecky ja hänen aisaparinsa Kim Kallström keskustelivat Leverkusenin nuoren tähtipelaajan, Florian Wirtzin, tulevaisuudesta.

Hradecky uskoi ja toivoi keskustelussa, että Wirtz jatkaa huimaa kehitystään vielä Leverkusenissa ja otti esimerkiksi Kai Havertzin, joka siirtyi Chelseaan vasta vakiinnutettuaan asemansa Bundesliigan tähdistössä.

Saksan maajoukkueeseenkin noussut Wirtz sai vahvasti otsikkotilaa saksalaismediassa, ikävästä syystä. Hän loukkasi polvensa ottelussa Kölniä vastaan ja tutkimukset osoittivat, että polven eturistisiteet ovat poikki. Tämä tarkoittaa pitkälle syksyyn kestävää pakkohuilia, joten Wirtzin uroteot ovat tältä kaudelta paketissa. Todennäköisesti loukkaantuminen myös katkaisee kaikki siirtokeskustelut. Hradeckyn toive on siis toteutumassa, mutta täysin vääristä syistä.

Myös tuloksellisesti Leverkusenilla oli synkkä päivä. Paikalliskilpailija Köln haki täyden pistepotin Leverkusenin kotikentältä maalein 1-0.

Elisa viihde Viaplay ja V Sport -kanavat näyttävät kaikki Bundesliigan ottelut suorina lähetyksinä.