FC Haka nousi viimeisillä sekunneilla tasapeliin ottelussa SJK:ta vastaan Valkeakoskella. SJK oli todella lähellä ottaa toisen perättäisen voittonsa. Jose Monreal Villablanca vei SJK:n vierasjohtoon toisella puoliajalla ja pitkään näytti siltä, että täysi potti matkaa Seinäjoelle.

Haka sai kuitenkin loppuhetkillä vahvan painostuksen päälle ja lopulta se palkittiin. Pallo ajautui Janne-Pekka Laineelle, joka eteni erinomaisesti laukaisupaikkaan ja kova veto ponnahti ylärimaan ja siitä alas. Laine tuuletti parin muun Haka -pelaajan tavoin maalia, mutta varmuuden vakuudeksi Anthony Herbert puski vielä maalin edestä pomppupallon maaliin. Maali merkittiin aluksi Herbertille, mutta korjattiin myöhemmin Laineelle. Hidastusten perusteella Laineen tykki pomppasi yläriman kautta maalin puolelle ja tämä sitten huomioitiin tilastoihin pari tuntia ottelun päättymisen jälkeen.

Hakalle piste olisi todennäköisesti ennen ottelua annettuna ollut pettymys, mutta pelitapahtumien vuoksi piste varmasti maistui. Tällä joukkue katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa. SJK ei voittoputkea saanut kasvatettua yhtä ottelua pitemmäksi, mutta tasapeli takasi sen, että joukkueella on viiden pelin mittaisen tappioputken jälkeen nyt kaksi peliä tappioitta perättäin.

Haka matkustaa seuraavaksi klassikkoon. Joukkue kohtaa HJK:n vieraskentällä sunnuntaina. SJK:n seuraava ottelu on kotona IFK Mariehamnia vastaan.