KalPa julkaisi merkittävän pelaavavahvistuksen alkukaudelle, kun selvisi, että 2019 maailmanmestari Eetu Luostarinen aloittaa kautensa Suomessa. Carolinan palkkalistoilla oleva ja viime kaudella kahdeksassa ottelussa pelannut Luostarinen on tehnyt lainasopimuksen, joka päättyy marraskuun lopulla.

– Ei tarvinnut pitkään miettiä, kun kuulin mahdollisuudesta päästä pukemaan KalPa-paita päälle, Luostarinen kertoi KalPan verkkosivuilla.

– Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta parhaani mukaan, pelaamalla hyvällä asenteella kovaa molempiin suuntiin. Tuon osaamista myös yli- ja alivoimapelaamiseen. Viimeisimmästä pelistä on kulunut jo yli puoli vuotta, joten odotan aika innolla että päästään taas pelaamaan. Toivottavasti Liiga starttaa kuten on suunniteltu.

On hyvin mahdollista, että KalPa vahvistuu vielä ennen suunniteltua Liigan starttaamista lokakuun alussa. Joukkueen urheilujohtaja Anssi Laine kertoo, että tilannetta seurataan tarkasti.

– Seuraamme edelleen mitä pelaajamarkkinoilla tapahtuu ja mietitään koko ajan sitä, miten joukkue ja seura voi olla parempi nyt ja tulevaisuudessa. Aika näyttää vielä sen, tapahtuuko pelaajarintamalla liikehdintää vielä ennen kauden alkua, Laine sanoi KalPan verkkosivuilla.

Kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa KalPa hävisi Saipalle 0-1.