Liiga-seuralle tärkeä jatkosopimus

Liiga-seura Lukko kertoo verkkosivuillaan, että tshekkipuolustaja Lukas Klok vahvistaa seuran puolustusta myös tulevalla kaudella

Klok, 25, saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta. Mennyt kausi oli menestyksekäs sillä Klok teki 51 ottelussa 23 pistettä ja puolusti jämäkästi tehopörssin näyttäessä 13 pykälää positiivisen puolella.

– Erittäin tärkeä sopimus meille. Lukas Klok oli yksi viime kauden tukipilareistamme ja saamme hänet takaisin jatkamaan työtä, joka jäi pikkaisen kesken. Hän näytti tasonsa meille ja pelasi kuten muukin joukkue parantaen koko ajan, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt iloitsee Lukon verkkosivuilla

– Varsinkin joulun jälkeen pelasi pirun hyvin. Liiga, kaupunki, pelikaverit ja pelitapa kun tulivat tutuiksi niin Klok paransi sitä mukaa. Tulee olemaan meille todella tärkeä pelaaja. On perinteinen all around-pelaaja, joka on hyvä pelin jokaisella osa-alueella. Monikäyttöinen ja tosi hyvässä kunnossa, joka mahdollistaa isoja minuutteja. Valmennukselle tärkeä palanen kun ei tarvitse piilotella mihinkään. Voi pelata ali- ja ylivoimaa tai viisi viittä vastaan. Klokin voi laittaa aina kentälle tietäen, että hyviä asioita tapahtuu.

Klok nousi myös kannattajien suosioon iloisella ja positiivisella luonteellaan ottaen yhteisön kaikki jäsenet huomioon.

– Tämän lisäksi Klok tuo positiivista energiaa joukkueeseen. Hän on joukkueen yksi ilopillereistä ollen paljon äänessä ja aina pilke silmäkulmassa. Hieno homma, että tiemme jälleen kohtasivat, vaikka ne kertaalleen pääsivät jo erkanemaan Korona-pandemian vuoksi.

– Uskon, että myös kannattajat ilahtuvat tästä uutisesta, Sahlstedt päättää.

Lähde: Lukon verkkosivut