EräViikinkien puolustus saa kovan vahvistuksen, kun Viikingeissä pelannut Jukka Soini liittyy ryhmään. Soini on pelannut Salibandyliigassa yhteensä 132 ottelua, joissa pisteitä on kertynyt 32.

Ikää ei miehellä ole vasta kuin 23 vuotta, joten hän kuuluu tulevaisuuden nouseviin puolustajalupauksiin.

– Positiivisin ja odottavin fiiliksin lähdetään. Kasassa on sen verran hieno ryhmä, että mukava päästä rakentamaan voittavaa joukkuetta ja organisaatiota, Soini kertoi seuran tiedotteessa.

Nuorena pelaajana Soini näkee, että EräViikingit on hänen omille tavoitteilleen varsin hyvä paikka, josta löytyy kaikki tarpeellinen apu kehityksen suhteen.

– Henkilökohtaisella tasolla tämä on mahdollisuus mennä eteenpäin kaikilla osa-alueilla, kun kerta tekijöitä on valtavasti joka lähtöön, Soini arvioi.

– Tietysti menestymisen mahdollisuus on aina mielessä ja uskon, että tällä ryhmällä sitä tuleekin.

EräViikinkien valmennusjohto näkee, että Soini on juuri niitä pelaajia, jotka voivat nousta entistä paremmin kukkaan nimenoman EräViikingeissä. Potentiaalia löytyy ja läpimurtokausi on vain ajan kysymys.

– Soini on ollut jo Viikingeissä usean vuoden vastuullisessa roolissa. Ehkä kuitenkin sellainen lopullinen läpilyönti liigasta puuttuu. Nähdään, että hänellä on paljon vielä sellaista potentiaalia, jota ei olla vielä pystytty ulosmittaamaan, EräViikinkien päävalmentaja Jyri Korsman totesi.

EräViikinkien sopimuspelaajat:

Maalivahdit:
Santtu Strandberg
Markus Laakso

Puolustajat:
Tommi Aro
Janne Salonen
Marko Juselius
Ilkka Koski
Jukka Soini

Hyökkääjät:
Jani Kukkola
Lauri Kapanen
Miko Kailiala
Tuomas Iiskola
Tommi Rosendahl
Perttu Puska
Roni Laasonen
Joonatan Surakka
Janne Hyvönen
Mika Moilanen