Viime yönä pelattiin tuhti 13 ottelun NHL-kierros, jossa kolme suomalaispelaajaa pääsi tuulettamaan maalin merkiksi.

Esa Lindell oli maalinteossa Dallasille, kun Stars kaatoi Anaheimin puhtaasti 4-0. Kiekko löysi oikean osoitteen jälleen myös Miro Heiskasen lavasta, kun hän tarjosi yhden maalisyötön. Se oli Heiskaselle jo tämän kauden 30.

Teuvo Teräväinen sai nimensä maalitilastoon, kun Carolina voitti Minnesotan. Erik Haulan maali jäi sen sijaan laihaksi lohduksi, kun New Jersey taipui Seattlen vieraana.

Aleksander Barkov syötti kaksi ja Anton Lundell yhden Floridan maaleista, kun Panthers kaatoi Montrealin. Jesse Ylönen oli syöttäjänä yhdessä Montrealin osumassa.

Rasmus Ristolainen teki esityön Philadelphian ainoaan maaliin, mutta Chicago oli vahvempi ottelussa. Ville Husso oli mies paikallaan Detroitin tolppien välissä, kun hän nappasi 33 torjuntaa Red Wingsin voittaessa Seattlen 3-2.

Juuse Saros ei puolestaan pystynyt estämään St. Louisin voittoa 28 torjunnasta huolimatta, kun Blues nappasi 5-2-voiton Nashvillestä. Ukko-Pekka Luukkonen oli puolestaan voittoisa Buffalon kellistäessä Islandersin 3-2. Luukkoselle kirjattiin 24 torjuntaa.

Edellisottelun katsomosta seurannut Jesse Puljujärvi pääsi takaisin askiin, muttei vajaassa seitsemässä minuutissa kyennyt ihmeisiin.

NHL:n viime yön tulokset:
Columbus-Anaheim 3-5
Rangers-Boston 1-3
Philadelphia-Chicago 1-4
Montreal-Florida 2-6
Carolina-Minnesota 5-2
Toronto-Winnipeg 4-1
Buffalo-Islanders 3-2
St. Louis-Nashville 5-2
Seattle-New Jersey 4-3
Vegas-Detroit 2-3
Arizona-Washington 0-4
Edmonton-Tampa Bay 5-2
Los Angeles-Dallas 0-4

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.