Englannin Valioliigassa pelataan lauantaina kuusi ottelua. Kierroksen suurin mielenkiinto kohdistuu Anfieldille ja lauantain myöhäisotteluun. Liverpool isännöi Tottenhamia ja ottelussa pelataan suurin panoksin.

Liverpoolin pitää voittaa, jottei vasta sunnuntaina pelaava City saa revittyä lisää eroa mestaruustaistelussa – ja voittaa myös siksi, että Citylle isketään sunnuntain Newcastle -peliin massiivinen paine. Tottenham puolestaan taistelee vielä paikasta neljän parhaan joukkoon ja ensi kauden Mestarien liigaan. Tappio olisi iso takaisku näihin haaveisiin. Ottelu alkaa 21.30 ja Elisa Viihde Viaplay sekä V-sport -kanavat näyttävät pelin.

Myös kierroksen muut ottelut tarjoillaan suorina lähetyksinä. Kello 17.00 kohtaavat Crystal Palace ja Watford jälkimmäisen sarjapaikan kannalta isossa ottelussa, Chelsea isännöi Wolverhamptonia Chelsealle erittäin tärkeässä pelissä, Burnleyn vieraaksi tulee Aston Villa isäntäjoukkueelle isossa pelissä ja Brentford kohtaa Southamptonin. Kello 19.30 pelataan ottelu Brighton-Manchester United ja nähtäväksi jää, millainen on tällä kertaa ManU:n vire.