Viime yön NHL-kierroksella nähtiin peräti kuusi maalintekijää. Kasperi Kapaselle maali teki erityisen hyvää.

Kapasella on ollut Pittsburghissa vaikea kausi ja pahimmillaan hän on jäänyt kokoonpanosta ulos seuraten otteluja katsomosta. Viime yönä Kapanen iski Pittsburghin voittomaaliin Vegasia vastaan ja sai tililleen myös yhden syöttöpisteen.

Mikko Rantanen palasi maalin makuun, kun Colorado voitti Buffalon. Rantanen sai tililleen myös yhden syöttöpisteen ja Artturi Lehkonen teki myös maalin. Ukko-Pekka Lukkonen torjui Buffalon maalissa 28 kertaa.

Mikael Granlund teki maalin ja Juuse Saros torjui 25 kertaa Nashvillen voittaessa jatkoajalla kovavireisen New Jerseyn 4-3. Erik Haula teki esityön kahteen Devils-maaliin.

Miro Heiskanen tehoili kolme syöttöä, Roope Hintz kaksi ja Jani Hakanpää yhden Dallasin voittaessa Anaheimin 5-0. Joel Kiviranta iski Dallasille maalin.

Matias Maccellin loistava tulokaskausi sai jatkoa kahdella tehopisteellä, kun hän teki maalin ja syötti yhden, mutta Arizona taipui Los Angelesille 3-5. Eetu Luostarinen sai syöttöpisteen Floridan voittaessa Vancouverin. Antti Raanta torjui 12 kertaa ja päästi kolme osumaa Carolinan voittaessa St. Louisin.

NHL:n viime yön tulokset:
Buffalo – Colorado 4–6
New Jersey – Nashville 3–4 ja
Philadelphia – Tampa Bay 1–4
Pittsburgh – Vegas 4–3
St. Louis – Carolina 4–6
Minnesota – Edmonton 5–3
Dallas – Anaheim 5–0
Calgary – Montreal 1–2
Seattle – Washington 3–2 ja
Vancouver – Florida 1–5
Los Angeles – Arizona 5–3

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.