Huuhkajien luottopelaajiin jo monta vuotta lukeutunut Kasper Hämäläinen ei aseta paineita Huuhkajien harteille edessä häämöttävän Kreikka-pelin tärkeydestä huolimatta.

– Ei periaatteessa ole sen kummempia paineita. Meillä on alla hyvä avaus Färsaarilta ja saimme kolme pistettä. Kreikka sai huonon tuloksen Romaniaa vastaan. Olemme katsoneet siitä pelistä paljon klippejä ja olemme huomanneet, miten voimme vahingoittaa heitä.

– Meillä on sen tyyppisiä pelaajia, jotka pystyvät haavoittamaan Kreikkaa, joten fiilikset ovat hyvät. Kaikki pelaajat ovat kunnossa, olemme tehneet paljon maaleja ja kaikki pelaajat ovat päässeet pelaamaan hyvin.

Huuhkajat on tehnyt Hämäläisen mukaan kotiläksynsä hyvin ja joukkueessa tiedetään, mistä löytyvät Kreikan puolustuksen aukot.

– Meillä on nopeat pelaajat ylhäällä. Tulemme juoksemaan paljon linjan taakse ja se on yksi aseistamme. Luulen, että Kreikka tulee tänne aika vihaisena Romania-tappion jälkeen ja haluaa varmasti dominoida koko peliä. Me tiedämme, mitä tulemme tekemään, joten ei ole hätää.

– Haluamme pitää palloa myös ja tehdä niitä juttuja, joissa me olemme hyviä.

Suomi tulee lähtemään otteluun jalat tiukasti maassa, vaikka Kreikan joukkue onkin muuttunut kesän MM-kisoista valmentajaa ja osittain pelaajistoa myöten.

– Siellä on muuttunut pelaajisto. Tietenkin ottaa aikansa, että he pääsevät siihen ruotuun, missä ovat olleet. He olivat kisoissa kesälläkin, joten kovia pelimanneja siellä on. Missään nimessä emme saa mennä liian ylimielisesti mihinkään. Meidän pitää kunnioittaa heitä, mutta tämä on silti meidän kotimatsi ja paikkamme ottaa pisteitä.

Hämäläisellä on korkeat odotukset suomalaisia faneja kohtaan.

– Olympiastadionilla on aina ollut hyvä fiilis, kun siellä on ollut stadion täynnä. Iltapeli ja lauantai, niin eiköhän siellä tule olemaan oikein hyvä fiilis. Toivottavasti saadaan hyvä tuloskin ja jatketaan tätä meidän flow:ta.