Kanarialinnuilla täydellinen viikonloppu – Teemu Pukki jyrää taas

Norwichin viikonloppu oli jotakuinkin täydellinen. Joukkue voitti jo kolmannen perättäisen ottelunsa ja ykköspyssy Teemu Pukki osui jo kolmannessa perättäisessä ottelussa. Kun Pukin tutkapari Emi Buendia kirjasi myös tehoja kolmannessa ottelussaan putkeen, näyttää kaikki taas Kanarialintujen kannalta hyvältä. Joukkueen ote nousuun on vahva.

Viikonlopusta teki Norwichille vielä paremman se, että sekä Brentford että Swansea hävisivät. Brentford on juuri nyt pahoissa ongelmissa eikä Marcus Forssin pääsy avauskokoonpanoon tuonut ratkaisua. Pitkään tuloksellisesti vahvasti pelannut Swansea kärsi ”tilastotappion” ja tätä kautta sarjasijoitus putosi pykälän: matemaattisesti Swansea on kuitenkin edelleen Norwichin pahin uhkaaja mikäli joukkue voittaa kaksi rästiotteluaan.

Championshipin kärkikolmikolla on nyt pelattuna 31 ottelua. Norwich johtaa kerättyään 64 pistettä. Brentford on seitsemän pistettä perässä, samoin Watford. Sitten tulee Swansea, pisteitä 56. Jos walesilaiset tosiaan voittavat kaksi rästipeliään, voi joukkue nousta kakkoseksi vain kahden pisteen päähän Norwichista. Mutta joka tapauksessa Norwichin etumatka sarjakolmoseen, pois suoran nousijan paikalta, on seitsemän pistettä.

Championship jatkuu tiistaina ja keskiviikkona. Tiistaina Norwich matkustaa Birminghamin vieraaksi. Keskiviikkona muut kärkijoukkueet ovat tositoimissa: Swansea kohtaa kotonaan Coventryn, Brentford kotonaan Sheffieldin ja Watford matkustaa Blackburnin vieraaksi.

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay seuraavat Englannin Championshipia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.