Huuhkajien toppari Joona Toivio teki kauden ensimmäisen maalinsa, kun hän oli johdattamassa Häckeniä 5-0-voittoon Norrköpingistä.

Toivio pelasi tuttuun tapaan Häckenin alakerrassa ja pääsi avaamaan kauden maalitilinsä. Toivion yhden kauden maaliennätys on peräti kuusi osumaa 10 vuotta sitten hänen pelatessaan Djurgårdenissa.

Voitolla Häcken vankisti asemiaan sarjassa ja on surkean alkukauden jälkeen noussut tukevasti keskikastiin pelaten viisi edellisotteluaan ilman tappioita. Voiton myötä ero karsijan paikalle kasvoi nyt kahdeksaan pisteeseen.

Huuhkaja-kollega Leo Väisäsen Elfsborg sen sijaan ilmoittautui mukaan mestaruustaisteluun ottamalla kovan 3-0-vierasvoiton sarjakärki Djurgårdenista. Djurgårdenin Rasmus Schüller oli ottelussa pelikiellossa.

Allsvenskan on huipputasainen, kun seitsemän kierrosta on kautta jäljellä. Malmö, Djurgården sekä AIK ovat kaikki tasapisteissä sarjan kärjessä. Elfsborg kyttää kuitenkin kahden pisteen päässä neljäntenä.

Huuhkajien MM-karsintoja voi seurata Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, V sport jalkapallo -kanavan, Nelosen ja Ruutu+ tilausta edellyttävän Ruutu -palvelun kautta.