Miesten A-maajoukkueen kenraaliharjoitus ennen ensi viikolla alkavia EM-kisoja sujui tappiollisesti, kun Suomi hävisi Virolle 0-1 (0-0).

Ottelun ainoa maali nähtiin 59. minuutin kohdalla rangaistuspotkusta. Pyry Soiri rikkoi Viron pelaajaa rangaistusalueella ja Rauno Sappinen laukoi tuomitun rankkarin varmasti reppuun. Sappinen oli jo ensimmäisellä puoliajalla lähellä maalintekoa, kun Leo Väisänen menetti pallon ja Sappinen pääsi kokeilemaan pienestä kulmasta, mutta tuolloin Lukas Hradecky sai vielä torjuttua kudin.

Suomen maalipaikat olivat kortilla koko ottelun ajan ja kotijoukkue sai aikaiseksi vain yhden laukauksen maalia kohti. Sekin oli Joona Toivio terävä vapaapotku, jonka Viron maalivahti sai torjuttua. Muuten valkopaitojen yritykset viuhuivat yli ja ohi maalin.

Selkeisiin ilonaiheisiin kuului Teemu Pukin paluu pelikentille pienen loukkaantumisen jälkeen, kun hän korvasi 62. minuutilla Joel Pohjanpalon.

Suomi lähtee kohti Venäjää tukikohtaansa Venäjää maanantaina ja EM-kisojen avausottelu on edessä lauantaina 12.6., kun Suomi kohtaa Kööpenhaminassa Tanskan.