Huuhkajien Fredrik Jensen on saanut hyvän alun kaudelleen Bundesliigan Augsburgissa. Jensen on ollut kahdessa viime liigapelissä avauksessa ja saanut peliaikaa kaikissa kauden kilpailullisissa peleissä.

Jensen teki hiljattain uransa toisen maalin Bundesliigassa.

– Päätin ennen tätä kautta, että jos pääsen pelaamaan, tavoite on tehdä maali jokaisessa pelissä. Tiedän, että ei se tule tapahtumaan, mutta jokaiseen peliin lähdetään sillä asenteella, että nyt tehdään taas maali. Hyökkääjälle tulee jokaisessa pelissä jonkinlainen paikka. Sillä ei ole mitään väliä, pelaatko Bayernia tai Mainzia vastaan. Ainakin yksi puolittainen paikka tulee. Sitten pitää vain olla hereillä ja pistää pallo verkkoon, Jensen pohti Suplan Week of Football -podcastissa ennen viime kierrosta.

Jensen pohti myös sitä, olisiko tämä kausi se, jolla hän viimein nousee Bundesliigassa vakiokokoonpanon pelaajaksi.

– Sanotaan näin, että se on now or never! Minulla on enää vuosi jäljellä sopimusta. Tiedän, että olen siihen tarpeeksi hyvä ja että pystyn siihen. Se on now or never. Totta kai pitää olla tuuria, että pysyn terveenä, mutta ainakin minä uskon siihen. Ellen minä uskoisi siihen, siinä ei olisi mitään järkeä, että olen täällä, hän sanoi.

Augsburg pelaa tulevana lauantaina Bundesliigassa Hoffenheimia vastaan vieraissa. Kaikki Bundesliigan ottelut nähdään Elisa Viihde Viaplayssa.

Lähde: Week of Football