Eva Wahlström ottaa kantaa ”tissiviikkoon” – ”Ehkei pitäisi osallistua, mutta..”

Sosiaalisessa mediassa on tällä viikolla levinnyt monenlaisia kuvia hästägillä ”tissiviikko”. Nyt aiheesta sanansa sanoo myös huippunyrkkeilijä Eva Wahlström.

Eva Wahlströmin ”tissikuva” on varsin maltillinen, sillä hänen julkaisunsa tärkein tehtävä onkin kannustaa nuoria.

– Tissiviikko. Ehkei pitäisi osallistua, mutta jonkinlaisena esikuvana tai roolimallina nuorille ja varsinkin tytöille, on ehkä hyvä sanoa jotain, Wahlström kirjoittaa.

– Kuten, että aika tyhjiltä näyttää toi urheilutoppi, ja se on täysin ok. Oon geneettisesti pienirintainen, urheilu on tehnyt tehtävänsä ja pojan imetys vei loput.

– Jokainen saa tehdä keholleen mitä haluaa, mutta kenenkään ei pitäs kokea häpeää tai tuntea itsensä epänaiselliseksi pienirintaisuuden takia. Toisilla on pienet jalat, toisilla pienet korvat tai pienet rinnat. So what. Jos ne on terveet ja ne toimii, se on jo kova juttu! #tissiviikko #pikkutissi

Wahlström harjoittelee parhaillaan vuoden viimeiseen otteluunsa, missä hän puolustaa WBC-vyötään argentiinalaista Anahi Esther Sanchezia vastaan.

ALL IN FIGHT NIGHT -tapahtuma Hartwall Arenalla 17.12. Wahlströmin lisäksi Edis Tatli, Niklas Räsäsen ja Robert Helenius. Liput tapahtumaan myy Lippu.fi, ja Viaplay näyttää tapahtuman suorana.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.