Eurooppa-liigan puolivälierät käynnistyivät torstai-iltana tasaisissa merkeissä. Kolmessa pelissä päädyttiin tasapeliin.

Ennakkosuosikki Barcelona joutuu jännittämään vielä toiseen osaotteluun pelatessaan 1-1-tasapelin Eintracht Frankfurtia vastaan. Frankfurt meni toisen puoliajan alussa johtoon Ansgar Knauffin maalilla. Barcelona tuli kuitenkin vielä tasoihin Ferran Torresin osumalla.

Leipzig ja Atalanta päättyivät myös 1-1-tasapeliin. Luis Muriel teki Atalantan avausmaalin ottelun alkupuolella. Leipzigin Andre Silva epäonnistui rankkarissa ja maalivahti Juan Musso torjui vielä jatkotilanteen. Atalantan ilo jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, sillä heti perään Davide Zappacosta ohjasi pallon omaan maaliin.

West Ham joutui pelaamaan koko toisen puoliajan miehen vajaalla, mutta meni siitä huolimatta johtoon, kun Jarrod Bowen onnistui toisen puoliajan alussa. Lyon onnistui vielä miehen ylivoimalla tasoittamaan Tanguy Ndombelen maalilla.

Ainoana voittajana Eurooppa-liigan peleistä selviytyi Braga, joka voitti Glen Kamaran Rangersin Abel Ruizin maalilla 1-0. Kamara pelasi koko pelin.

Toiset osat pelataan ensi viikolla.

Eurooppa-liigan ottelut ovat nähtävillä Elisa Viihde Viaplayn palvelussa sekä V-sport -kanavilla.