Champions Hockey Leaguen viides pelikierros pelataan tällä viikolla. Pelipäivät ovat tiistai ja keskiviikko.

Tässä ovat lohkojen tilanteet tällä hetkellä:

Lohko A: Luleå Hockey (SWE) on jatkossa. Jukurit Mikkeli (FIN), Sparta Prague (CZE) ja Aalborg Pirates (DEN) omaavat mahdollisuudet jatkoon.

Lohko B: EV Zug (SUI) on jatkossa. Grizzlys Wolfsburg (GER) ja TPS Turku (FIN) omaavat mahdollisuudet jatkoon. Olimpija Ljubljana (SLO) on pudonnut.

Lohko C: Red Bull Munich (GER) ja Tappara Tampere (FIN) ovat jatkossa. Rapperswil-Jona Lakers (SUI) ja Slovan Bratislava (SVK) ovat pudonneet.

Lohko D: Rögle Ängelholm (SWE) ja ZSC Lions Zurich (SUI) ovat jatkossa. GKS Katowice (POL) ja Fehérvár AV19 (HUN) ovat pudonneet.

Lohko E: Fribourg-Gottéron (SUI), Red Bull Salzburg (AUT), Stavanger Oliers (NOR) ja Ilves Tampere (FIN) omaavat mahdollisuudet jatkoon.

Lohko F: Färjestad Karlstad (SWE), Straubing Tigers (GER), Villach SV (AUT) ja Comarch Cracovia (POL) omaavat mahdollisuudet jatkoon.

Lohko G: Frölunda Gothenburg (SWE), Mountfield HK (CZE) ja Eisbären Berlin (GER) omaavat mahdollisuudet jatkoon. Grenoble (FRA) on pudonnut.

Lohko H: HC Davos (SUI), Skelefteå AIK (SWE), Oceláři Třinec (CZE) ja Belfast Giants (UK) omaavat mahdollisuudet jatkoon.

Lähde: Tiedote