Belgia voitti Etelä-Korean H-lohkon viimeisessä kamppailussa lukemin 1-0. Joukkue voitti kaikki alkulohkonsa pelit ja eteni näin pudotuspeleihin.

Ensimmäinen puoliaika ei tarjonnut mitään pelillisiä hiemouksia. Puoliajan paras paikka siunaantui Belgian Dries Mertensille, joka pääsee avopaikkaan noin kahdeksan metriä maalista. Mies kuitenkin hätäilee ja pallo roimasti yli maalin. Belgia hallitsi näennäisesti ensimmäisen puolen tunnin ajan, mutta sen jälkeen myös Etelä-Korea alkaa saada pelistä kiinni. Pallo käy kerran peräti maaliviivalla kulmapotkun jälkeen. Ensimmäisen puoliajan merkittävinn tapahtuma oli Belgian Steven Defourin punainen kortti, kun hän astui nappulat edellä vastustajan säären päälle.

Etelä-Korea ei päässyt toisen puoliajan miesylivoimasta huolimatta hyville maalipaikoille, vaikka saikin peliä vähän hallintaan. Joukkue sai pallon kerran ylärimaan nopean vastahyökkäyksen jälkeen. Maalinteossa onnistuu kuitenkin vain Belgia. Jan Vertonghen viimeistelee ottelun ainokaisen irtopallosta viidestä metristä 78.peliminuutilla. Etelä-Korean kiri ei missään vaiheessa lähde käyntiin ja näin lukemiksi jää 1-0 Belgialle. Belgia siis puhtaalla peleillä pudotuspeleihin ja Etelä-Korean kohtalo on jäädä alkulohkoon.