Avainpelaaja pois ratkaisupelistä: Lento lähti, koira jäi

© Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamnin ehdottomiin avainpelaajiin kuuluva Peter Makrillos ei ole mukana joukkueensa ratkaisupelissä keskiviikkona Valkeakoskella Hakaa vastaan. Makrillos joutui jättämään kauden kesken inhimillisestä syystä – hän menee naimisiin Australiassa lähiaikoina.

Koska Australiaan matkustaville on määrätty pakollinen kahden viikon karanteeni, piti keskikenttäpelaajan lähteä kohti avioliiton satamaa jo nyt.

– Tämä oli sovittu jo ennen kuin tein sopimuksen. Minun oli lähdettävä, koska menen naimisiin kotona Australiassa 20. päivä ja minun pitää istua karanteenissa kaksi viikkoa, Makrillos kertoi Ålandstidningenille.

– Tarkoitus oli että matkustaisin vähän myöhemmin, mutta minun oli pakko lähteä 1. marraskuuta, koska tämä oli ainoa lento, jolle oli paikkoja ja jolla ehtisin ajoissa.

IFK:n ehdottomiin kauden onnistujiin kuulunut Makrillos saattaa jatkaa ensikin kaudella Maarianhaminassa.

– Tulen takaisin Ahvenanmaalle 10. joulukuuta, sillä Maarianhamina on edelleen kotini. Minulla on lisäksi siellä koira, joka minun piti jättää lähtiessäni, Makrillos kertoi.

– Jatkon suhteen katson mitä vaihtoehtoja on, eikä mitään ole vielä päätetty. Toistaiseksi Ahvenanmaa on minun kotini.

Mikäli IFK Mariehamn häviää Hakalle, TPS voi vielä syöstä joukkueen karsintoihin voitolla KuPS:ista. IFK:n tasapelikin voi olla kohtalokas, jos TPS onnistuu kukistamaan KuPS:n useammalla maalilla. Jos kävisi niin, että IFK jäisi karsintoihin, ei Makrillos olisi mukana karsintaotteluissakaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.