Brasilian MM-kisat lähestyvät loppuaan ja pelit ovat mitaliotteluita lukuun ottamatta paketissa. Arvokisat.comin toimitus valitsi kisojen tähdistökentällisen sekä vaihtomiehet.

Maalivahti ja puolustus:

Maalissa on Costa Ricalle upeat kisat pelannut Keylor Navas. Saksan Manuel Neuer on penkillä, sillä hän ei ole joutunut kisoissa yhtä lujille kuin Navas, joka piti joukkuettaan pystyssä läpi kisojen.

Puolustuslinjassa toppariparin muodostavat Hollannin Ron Vlaar sekä Saksan Mats Hummels, jotka ovat pelanneet rautaiset kisat. Marcos Rojo on ollut vakuuttava vasemmalla laidalla ja vaikka Philippe Lahm on pelannut vain osan peleistä oikeana pakkina, nousee hän mukaan tähdistöön. Thiago Silva on penkillä ja osoitti poissaolollaan, mikä hänen merkityksensä Brasilian joukkueelle on.

Keskikenttä ja hyökkäys:

Keskikentän pohjalle on heittää hieman rikkovampaan rooliin Argentiinan Javier Mascherano ja hyökkäävämpään Saksan Toni Kroos. Mascherano on ollut Argentiinan keskikentän sydän ja Kroos on näissä kisoissa pelannut lopullisesti itsensä maailman keskikenttäpelaajien aateliin. Hieman loukkaantumisista kärsinyt raudanluja Nigel De Jong pystyy paikkaamaan Mascheranoa penkiltä käsin.

Hyökkäävämmän osaston muodostavat Arjen Robben, Neymar ja Lionel Messi. Robben on ollut kisoissa aivan liekeissä, vaikka hänen kaatuiluaan on ehditty kritisoimaan. Neymar ja Messi taasen ovat olleet joukkueensa tärkeimmät pelaajat. Molemmat lähtivät kisoihin valtavat paineet harteillaan, mutta ovat osoittaneet pystyvänsä ne paineet kantamaan.

Vaihdosta kokeneen Dirk Kuytin voi heittää mihin rooliin tahansa ja hän pystyy täyttämään paikkansa. Kokenut pellavapää on osoittanut näissäkin kisoissa olevansa todellinen joukkuepelaaja. Brasilian Oscar oli parhaimmillaan häikäisevä, mutta ajautui myös toisinaan hieman pimentoon. Juan Cuadrado tuo laidalle oivan vaihtoehdon. Yhteistyö James Rodriguezin kanssa lähenteli ajoittain telepaattista yhteyttä.

Kärkeen valinta kohdistui maalikuninkuudessa kiinni olevaan James Rodrigueziin. Suurlupauksena pidetty kolumbialainen nousi viimeistään näissä kisoissa maailman aateliin. Rodriguezin rooli ei ollut pelkästään maalinteossa, vaan hän pystyy tarjoilemaan joukkuekavereilleen maalipaikkoja. Rodriguezin tiukkana haastajana oli Saksan maalitykki Thomas Müller. Äärimmäisen tehokas ja maaliahne hyökkääjä osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja haistaa maalipaikat ennen kuin kukaan ehtii edes hievahtaa. Sukunimikaimansa Gerdin kaltainen kliininen viimeistelijä.

Arvokisat.comin tähdistöjoukkue (4-2-3-1):
Keylor Navas
Philippe Lahm-Ron Vlaar-Mats Hummels-Marcos Rojo
Javier Mascherano-Toni Kroos
Arjen Robben-Neymar-Lionel Messi
James Rodrigues

Vaihdossa:
Manuel Neuer
Thiago Silva
Nigel De Jong
Oscar
Dirk Kuyt
Juan Cuadrado
Thomas Müller