Florida ja Montreal mättivät viime yönä avauserään peräti 10 maalia Aleksander Barkovin ollessa mukana talkoissa.

Florida vei avauserän peräti 7-3 ja lopulta koko ottelun 9-5. Seitsemän maalia yhteen erään on samalla Floridan uusi seuraennätys. Barkov saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä ja Eetu Luostarinen yhden.

Mikko Rantanen oli Coloradon johtohahmo, kun hän teki maalin ja syötti kaksi Coloradon voittaessa Ottawan 5-4. Rantanen venytti pisteputkensa kuuteen otteluun ja sinä aikana hän on kirjannut 10 (4+6) tehopistettä.

Miro Heiskasen pisteputki on vieläkin pidempi, sillä Dallasin pakki venytti sen nyt yhdekään syötettyään Starsin ainokaisen 1-4-tappiossa Edmontonille. Heiskanen on yhdeksän ottelun pisteputkensa aikana kerännyt tehot 3+12=15.

Muista suomalaisista Matias Maccelli täytteli jälleen syöttötilastoaan, kun hän sai yhden syöttöpisteen Arizonan voittaessa Vancouverin 3-2. Rasmus Kupari sai niin ikään Los Angelesin paidassa syötön Kingsin kukistaessa Columbuksen.

Juuse Saros nappasi 19 torjunaa, mutta Nashville hävisi Chicagolle 1-2.

NHL:n viime yön tulokset:
Ottawa-Colorado 4-5
Florida-Montreal 9-5
Rangers-Pittsburgh 4-2
New Jersey-Tampa Bay 2-3 vl.
Winnipeg-Boston 0-3
Nashville-Chicago 1-2
Edmonton-Dallas 4-1
Vegas-Calgary 2-7
Arizona-Vancouver 3-2
Los Angeles-Columbus 4-1
San Jose-Seattle 1-2

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.