C Moren jalkapallosisältö kasvaa loppiaisviikonlopusta alkaen Ranskan Cupilla. Alkuvuoden aikana nähdään yhteensä 11 ottelua C Moren kanavilla ja suoratoistopalvelussa.

Cup-pelit startataan C Morella 5. ja 6. tammikuuta kierroksella, jolle tulevat mukaan myös pääsarjan eli Ligue 1:n joukkueet, ja kilpailussa on jäljellä 64 seuraa. Jokaisella pudotuspelikierroksella ennen finaalia C More esittää kaksi ottelua, pääosin englanninkielisellä selostuksella.

Loppiaisviikonloppuna eli samaan aikaan Ranskan Cup-pelien alkamisen kanssa parin viikon joulutauolta palaa myös Espanjan La Liga. Heti helmikuussa alkavat Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelit, joten jalkapallokatsottavaa C Morella riittää.

Ranskan mahtiseura Paris Saint-Germain on valloittanut Coupe de Francen neljänä viime keväänä. Neymarin, Kylian Mbappen ja Edinson Cavanin kaltaisten supertähtien miehittämällä PSG:llä on iso ilta tänään tiistaina myös Mestarien liigassa, jossa se varmistaisi paikkansa pudotuspeleissä voittamalla vieraissa serbialaisen Crvena Zvezdan. Tappiokin Serbiassa riittää PSG:lle, mikäli Liverpool ei onnistu voittamaan kotonaan Napolia.

Myös Ranskan liigan toinen suurseura Lyon taistelee C Morella Mestarien liigan jatkopaikasta tällä viikolla. Keskiviikon Shakhtar Donetsk–Lyon-ottelun voittaja etenee pudotuspeleihin, tosin Lyonille tasapelikin olisi riittävä tulos.

Ranskan Cupin peliaikataulu
9. kierros 5.–6.1.
10. kierros 22.–23.1.
Neljännesvälierät 5.–6.2.
Puolivälierät 26.–27.2.
Välierät 2.–3.4.
Finaali 27.4.

Lähde: C Moren tiedote