Tintti Johansson odottaa Man Unitedilta piristymistä derbyssä: “Eivät luo edes paikkoja”

© Kuva: Getty Images

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kiihkeä Manchesterin derby. Sarjan kärjessä muilta karannut City kohtaa 14 pinnan päässä kakkosena olevan Unitedin.

ManU:n peli on takkuillut viime aikoina. Se johti Valioliigaa vielä tammikuussa, mutta sittemmin paikalliskilpailija on painellut kirkkaasti ohi. United on voittanut vain kaksi viimeisestä kahdeksasta sarjaottelustaan. Viaplayn asiantuntija Jonatan Johansson arvioi Unitedin viimeaikaisia otteita Suplan Week of Football -podcastissa.

– Vastustajat yrittävät tottakai stopata ManU:n vahvuuksia, kuten Marcus Rashfordin pystyjuoksuja, ja ottavat tilan pois takaa, jotta ManU ei pääse vastaiskuihin ja juoksemaan pystyyn. Se vie hyökkäyspelistä paljon pois. Bruno Fernandes ei myöskään ole tällä hetkellä yhtä tehokas kuin aiemmin, ja hän on ollut Rashfordin kanssa niin tärkeä kaksikko, Johansson pohti.

– Bruno pystyy antamaan vapauttavia syöttöjä, ja kun häneltä otetaan tila ja pallo pois, ja pidetään hänet hyvin, niin siinä on iso aukko. Se on ehkä yksi syy, miksi he eivät tee maaleja, eivätkä luo edes paikkoja. City pelaa niin kovalla itseluottamuksella ja luo paljon paikkoja, että jos ManU haluaa derbystä pisteitä, pitäisi onnistua maalinteossa.

Cityllä on kaikki kilpailut mukaan lukien käsittämättömät 21 perättäistä voittoa, joista 13 on vieläpä nollapelejä. Voittoputki joutuu kuitenkin koetukselle sunnuntaina, sillä viime kaudella United otti molemmissa liigaderbyissä täydet pisteet paikalliskilpailijaltaan. Edellisen kerran City voitti derbyn Valioliigassa kaksi vuotta sitten, tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen Old Traffordilla päättyi maalittomaan tasapeliin.

– ManU:lla on ollut tänä vuonna myös sellaisia hetkiä, että kun kukaan ei ole uskonut heihin, he ovatkin voittaneet. Mutta kyllä City on selvä suosikki, ja he pelaavat hienoa jalkapalloa. Varmasti tulee kiinnostava peli, koska luulen myös Unitedin ajattelevan, että heidän pitää lähteä voittamaan, Johansson arvioi.

Manchesterin derby starttaa sunnuntaina kello 18.30. Ottelua voi seurata studion kera Elisa Viihde Viaplayssa ja V sport jalkapallo -kanavalla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.