Englannin Championshipissa pelataan keskiviikkona päätöskierros ja yksi suurimmista mielenkiinnon kohteista on ottelu Brentford – Barnsley.

”Suomalaisottelun” panokset ovat kovat Brentfordin taistellessa vielä suorasta noususta ja Barnsleyn säilymisestään. Huuhkajien kapteeni Tim Sparv seuraa erityisen tarkasti Brentfordia ja syykin on selvä: Brentfordilla ja Sparvin FC Midtjyllandilla on sama omistaja.

Matthew Benham tuli samaan aikaan sisään kuin minä FC Midtjyllandiin. Olin aikoinani ensimmäinen pelaaja, jonka hän hankki Midtjyllandille. Siinä on aika hauska sattuma, Sparv muistelee Suplan Week of Football -podcastissa.

– Brentford on seura, jota seuraan tosi paljon, koska meillä on tällainen yhteinen linkki.

Brentfordilla ei suora nousu ole enää omissa käsissä joukkueen komean voittoputken katkettua viime ottelussa.

– Heillä oli hieno mahdollisuus mennä West Bromwichin ohi, mutta eivät ottaneet sitä. Näyttää siltä, että joukkue saa yrittää nousta Premier Leagueen playoffsien kautta., mikä on aina hankalaa.

– Brentford on hieno joukkue. Niillä ei ole lähellekään isoin budjetti Championshipissa mutta ne löytävät sellaisia pelaajia, joita muut joukkueet eivät löydä halvemmalla hinnalla, Sparv kehuu.

Championship-kauden päätöskierrosta pääsee seuraamaan suorana Viaplayn kautta.