FC Hakan loistava alkukausi on tasaantunut. Joukkueella on nyt kolmen ottelun tappioputki alla, kun Valkeakoskelle saapuu SJK tiistaina.

Päävalmentaja Teemu Tainio oli osittain tyytyväinen Hakan Kuopion vierailuun, josta tuomisina ei ollut pisteitä, mutta pelillinen ilme oli parempi kuin viime otteluissa. Lopussa Haka oli jopa lähellä varastaa tasapelipisteen.

– Samaa halutaan nähdä ja mielellään 90 minuuttia. Siinä toisella jaksolla nimenomaan tahtotila oli hyvä ja uskottiin omaan tekemiseen. Ei se ensimmäinenkään jakso siellä (Kuopiossa) huono ollut, mutta lopputulos oli heikko, Tainio kertoi Hakan verkkosivuilla.

Pisteiden makuun pitäisi silti taas Hakan päästä. SJK käänsi kurssinsa paikalliskamppailussa Vaasassa, joten Haka saa vastaansa hyvällä itseluottamuksella liikkeellä olevan SJK:n.

– Meillä on nyt kolme tappiota alla. Haluan nähdä pelaajilta tietynlaisen reaktion, että laitetaan itsemme todella likoon ja tehdään kaikkemme sen eteen, että pisteet jäävät tänne, Tainio kertoi Hakan sivuilla.

FC Hakan ja SJK:n välinen ottelu alkaa 18.00.