Lillehammerin hiihdon maailmancupin viikonloppu saatiin päätökseen naisten viestillä. Suomen kvartetti sivakoi viidenneksi.

Johanna Matintalo toi Suomen ensimmäiseen vaihtoon kärkitaistelussa, mutta Anne Kyllönen ei pystynyt kärjen vauhtiin ja putosi 20 sekunnin päähän. Kerttu Niskanen toi Suomen seitsemäntenä viimeiseen vaihtoon. Jasmi Joensuu nosti Suomen sijoitusta ja taisteli tiukasti neljännestä sijasta, mutta taipui loppukirikamppailussa USA:lle. Tilanne oli sen verran tiukka, että sitä tarkistettiin vielä maalikamerasta. Suomen kakkosjoukkue oli 12.

Kilpailun voitosta käytiin tiukka taistelu, joka kääntyi lopulta Venäjän eduksi. Reilun sekunnin perässä tulivat Ruotsi ja Norja.

Norja oli voittanut kaikki maailmancupin viestit vuodesta 2009 lähtien, jolloin viestit aloitettiin maailmancupissa.

Viaplay Talvi -lähetykset ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport -kanavilla.