Suomalaisjoukkueilla karmea arpaonni – seuroissa silti positiivisuutta

© Kuva: Juha Tamminen
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Suomalaisjoukkueilla ei käynyt kovin suotuisa arpaonni euro-cup -arvonnoissa. KuPS:ille arvottiin jo sunnuntaina Mestarien liigan karsintoihin väkivahva norjalainen Molde. KuPS lähtee tavoittelemaan jatkopaikkaa Norjaan. Jos Molde kaatuisi, tulisi seuraavaksi vastaan Celje Sloveniasta tai Dundalk Irlannista – tälläkin kertaa vieraskentällä.

Eurooppa-liigan puolella Interin vastustajaksi tuli unkarilainen Honved. Lähtökohtaisesti arpa oli siedettävä, mutta vaikeammaksi sen tekee se, että kyseessä on tälläkin kertaa vierasottelu. Vieraskentälle joutuu myös Honka, joka kohtaa tanskan sarjakolmosen, Århusin. Ilveksen vastustajaksi arvottiin irlantilainen Shamrock, joten Ilveksen arpaonni oli ainakin paperilla paras. Mutta kuten trendi näytti olevan, myös Ilves joutuu vieraskentälle.

Eli kaikki neljä suomalaista euro-cup -karsintaottelua pelataan vieraissa. Pahimmassa tapauksessa tällä kaudella käy niin, ettei seurajoukkueiden kansainvälisiä otteluja nähdä Suomessa lainkaan, jos jokainen suomalaisjoukkue häviää yksiosaiset ottelunsa. Tähän ei kuitenkaan seuroissa onneksi uskota.

– Lähdemme hakemaan jatkopaikkaa. Honved oli meidän vaihtoehdoista ennakkoon kovin, mutta mitä olen Unkarin liigaa ehtinyt seurata, on se ihan voitettavissa oleva peli, Interin tekninen johtaja Vesa Mäki arvioi STT:lle.

– Varmasti arvontakorin vaikein vastustaja, mutta vieraspeliä tasoittaa se, ettei yleisö ole paikalla. Århus on iso mittari meille, ja otamme sen todella positiivisena haasteena vastaan, arvioi tulevaa puolestaan Hongan urheilutoimenjohtaja Hexi Arteva STT:lle.

Euro-cupien karsinnat alkavat elokuun lopussa.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!