Rauman Lukko ja puolustaja Janne Niskala ovat tehneet yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Näin ollen 36-vuotias raumalaisen kiekkokoulun kasvatti pelaa kotikaupungissaan ainakin kevääseen 2019 asti.

– Meidän toiveemme on, että Janne saa hienolle uralleen lisää vuosia. Viime kausi päättyi hänen osaltaan loukkaantumiseen, mutta kun mies on kunnossa, on hän Liigan parhaimpia puolustajia. Janne on iso osa raumalaista jääkiekkoa. Hän on sellainen pelaaja, joka haluaa pelata joukkueelle ja seuralle, päävalmentaja Pekka Virta sanoo.

Kaksi edellistä kautta Lukon kapteenina toiminut Niskala kertoo, että helmikuussa kauden päättänyt loukkaantuminen oli hänen uransa pahin. Siitä kuitenkin selvittiin, ja katse on nyt suunnattu vahvasti tulevaan.

– On hienoa, että saan jatkaa Raumalla. Viime kauden ikävä loukkaantuminen ja kauden päättyminen playoffsien 1.kierroksella jätti nälkää sekä itselleni että koko joukkueelle. Kun selvisi, että olkapääni tulee kuntoon ja siitä tulee hyvä, niin uran jatkuminen varmistui, Niskala kertoo.

Urallaan tähän mennessä 431 Liigan runkosarjaottelun lisäksi muun muassa Pohjois-Amerikassa, Sveitsissä, Ruotsissa ja KHL:ssä pelannut, vuoden 2011 maailmanmestari näkee, että Raumalla tekeminen on kaikilla osa-alueilla vahvasti noususuuntainen.

– Lukossa on hyvä valmennus ja puitteet kunnossa. Organisaatio ja kaikki toiminnot sen ympärillä menevät jatkuvasti eteenpäin, joten tulevaisuus näyttää täällä hyvältä.

Lähde: Lukon verkkosivut