Veikkausliigassa pelattiin tiistaina mielenkiintoisia otteluita. HJK koki jo toisen peräkkäisen pistemenetyksensä.

HJK näytti olevan jo matkalla selvään voittoon sarjanousija KTP:n vieraana, kun se johti ensimmäisen puoliajan jälkeen 2-0. KTP taisteli itsensä toisella puoliajalla tasoihin, mutta 18-vuotias debytantti Liam Möller näytti jo ratkaisevan voiton HJK:lle. Lisäajalla KTP nousi kuitenkin vielä kerran ja nappasi yllätyspisteen.

HJK hävisi perjantaina KuPS:lle ja kuopiolaisten vahva vire sai jatkoa, kun se haki Oulusta 2-0-voiton. Samalla KuPS nousi nyt pisteen päähän HJK:sta.

Tiistain kolmannessa ottelussa odotettiin erityisesti Hongan kanssa sopimuksen viime viikolla tehneen Roman Eremenkon debyyttiä. Eremenkon debyytti ei olisi voinut huonommin sujua, sillä hän ehti olla toisella puoliajalla vain 25 minuuttia kentällä, kun hän sai suoran punaisen kortin. Haka oli mennyt avauspuoliskolla 2-0-johtoon ja Eremenkon ulosajo tyrehdytti Hongan kirin lopullisesti.