KooKoo lähti viettämään uuttavuotta kahdeksannelta sijalta. KooKoon puolustaja Alexander Ytterell uskoo kuitenkin joukkueensa menestysmahdollisuuksiin tällä kaudella.

KooKoon suurimmat ongelmat ovat olleet tällä kaudella hyökkäyspäässä, sillä se on yksi vähiten maaleja tehnyt joukkue. Ytterell uskoo, että maalihanojen auettua myös tulokset seuraavat perässä, sillä puolustuspelaaminen on ollut vahvaa läpi kauden.

– Olemme pelanneet muuten hyvin, mutta maalintekomme on ollut vähän vaikeaa. Olemme kuitenkin hyvässä tilanteessa ja kun saamme maalihanat auki, uskon meidän olevan kova uhka kaikille, arvioi Ytterell Liigan sivuilla.

KooKoo oli yksi viime kauden yllättäjistä ja Ytterell luottaa joukkueen olevan varteenotettava menestyjä myös tällä kaudella.

– Meillä on hyvä joukkue ja hyvä valmennus. Mielestäni meillä on mahdollisuudet mennä ihan loppuun asti. Tässä on vielä kautta paljon jäljellä ja mitä vain voi tapahtua, mutta uskon joukkueeseemme eikä mikään joukkue varmasti halua pelata meitä vastaan.