Red Bull München kaatoi Red Bull Salzburgin välierien toisessa osaottelussa maalein 3-1 ja eteni Champions Hockey Leaguen finaaliin.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Münchenissä päättyi maalittomaan tasapeliin, joten Salzburgissa peliin lähdettiin puhtaalta pöydältä.

Salzburg meni ensimmäisessä erässä johtoon, kun Alexander Rauchenwald sivalsi kotiyleisön riemuksi 1-0-maalin ajassa 13:26. München kiri tasoihin kolme minuuttia myöhemmin Maximilian Kastnerin maalilla ja meni vielä 2-1-johtoon juuri ennen taukovihellystä Yannic Seidenbergin heiluttaessa Salzburgin maaliverkkoa.

Toinen erä oli maaliton. Kolmannessa erässä Patrick Hager vei vieraat 3-1-johtoon ajassa 49:59 ja ne lukemat jäivät myös ottelun loppulukemiksi.

Red Bull München kohtaa finaalissa Frölunda Indiansin, joka voitti tiistaina välierien toisessa osaottelussa HC Pilsenin maalein 3-1 (1-0, 0-0, 2-1) ja selvitti tiensä finaaliin yhteismaalein 9-4.

Champions Hockey Leaguen finaali pelataan 5. helmikuuta.

Löydät kaikki CHL-uutiset, ottelutulokset, otteluohjelman ja pudotuspelikaavion osoitteesta:

Lähde: CHL:n tiedote