Pittsburghilla oli jatkopaikka NHL:n pudotuspeleissä katkolla kotonaan Rangersia vastaan varhain lauantaina. Alku näyttikin hyvältä, sillä Pittsburgh johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 2-0. Mutta sitten Rangers, ja erityisesti Mika Zibanejad, alkoi johtaa joukkuetta.

Ruotsalainen teki kaksi maalia minuutin sisällä ja nosti Rangersin tasoihin. Maalitykki Chris Kreider vei vielä Rangersin johtoon, kunnes venäläiskonkari Jevgeni Malkin tasoitti. Ottelussa odoteltiin jo jatkoaikaa, kunnes Kreider teki illan toisen maalinsa ja Rangersin johtoon. Andrew Copp sinetöi lopulta 5-3 voiton tyhjiin.

Zibanejad teki ottelussa tehot 2+2 ja Rangersin tähtipuolustaja Adam Fox syötti peräti neljä osumaa. Kreider teki kaksi isoa maalia, joten hänkin alkaa löytää jyvänsä.

Pittsburgh joutui pelaamaan ilman kapteeniaan. Sydney Crosby ei toipunut pelikuntoon edellisessä pelissä tulleen osuman jälkeen ja on erittäin epävarmaa, että häntä nähtäisiin myöskään New Yorkissa pelattavassa seitsemännessä ja ratkaisevassa ottelussa, joka sekin nähdään Elisa Viihde Viaplayn ja V Sportin kanavilla.